Soul-coaching is het gesprek met jou innerlijke ziel. Deze weet altijd wat goed voor jou is en welke stappen je moet zetten. Leer rustig te luisteren en jij weet waar je heen moet gaan.

Herken jij jezelf in het volgende? Last van angsten, vermoeidheid, depressieve gevoelens, schaamte, boosheid, verdriet, lichamelijke klachten. Leef jij het leven wat andere van jou verwachten? Heb je moeite met nee zeggen? Kom je te weinig aan jezelf toe of krijg je geen balans in het leven of werk? Liggen jou dromen in kelder maar durf je er niet aan te beginnen? Heb je een diep gevoel van leegte maar je weet niet waar het vandaan komt? Ben jij klaar om naar je zelf te kijken? Naar jezelf te luisteren, gevoelens te omarmen, oude patronen te doorbreken. Ben jij klaar om de Soulversation met je zelf aan te gaan, dan ben ik hier om jou daar bij de helpen.

Stap voor stap gaan wij samen de diepte in en horen we wat jou Soulversation te vertellen heeft. Soms zitten er wat blokkades, patronen of overtuigingen in de weg waardoor jou innerlijke stem jou niet meer kan bereiken hierdoor kun je niet verder kan groeien. Vanuit een liefdevolle intentie gaan we hier naar kijken en geven we het een plaats.
De volgende zinnen staan bij mijn coaching centraal: Je ware kracht vinden. In jezelf geloven. Jezelf als een prioriteit zien. Niet meer afhankelijk zijn van anderen. Jezelf op de eerste plaats zetten. Grenzen aangeven. Energie krijgen en voelen stromen. Gevoelens mogen hebben en beleven. Heft in eigen handen nemen. Patronen doorbreken. Liefdevol naar jezelf kijken. Zowel weten als doen wat JIJ wilt. Gronden. In balans komen. Kijken naar jou innerlijk kind. Het verleden recht in de ogen kijken en loslaten.

Als jou Soulversation aangeeft dat jij er klaar voor bent, dan kijk ik er naar uit om jou binnenkort te zien.

“Niemand is Jou en dat is Jou Kracht!”