Soul-massage wil jij in contact staan met jou lichaam? wil jou zowel geestelijk, lichamelijk, emotioneel als spiritueel in balans zijn? Dan verwelkom ik jou voor een heerlijke ontspannen Soul-massage.

Soul-massage is een combinatie van verschillende stromingen en technieken, dit afgestemd op wat jou lichaam nodig heeft.

De stromingen en technieken die ik gebruik tijdens de Soul-massage zijn:

  • Holistische massage
  • Energetische massage
  • Chakra massage
  • Chinese voetmassage
  • Reiki 1 en 2.

Tijdens de massage ben jij als geheel het uitgangpunt. Jij hebt niet alleen een lichaam maar je bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen maken bij wie jij bent.

Omdat veel mensen vaak last hebben van verschillende spanningen, een te volle agenda, hoge werkdruk ,sociale verplichtingen, huishoudelijke taken etc. Als je hier geen goed balans in hebt, tussen wat je moet en wat je eigenlijk zelf wilt dan kan je tegen verschillende klachten aanlopen.

Massage is een zeer geschikt middel. Het vermindert namelijk stress, werkt herstellend, laat energie stromen, maakt je meer bewust in het hier en nu, is goed voor de bloedcirculatie, zorgt voor het kwijt raken van afval en gifstoffen en geeft je het contact met je lichaam weer terug.

Tijdens de massage kijk ik samen met jou wat je lichaam te vertellen heeft. De klachten worden gezien om inzicht te krijgen in jezelf. Het zijn signalen die je lichaam uitzendt om iets onder de aandacht te brengen wat opgemerkt en gevoelt wil worden. Daarnaast kijken we naar mogelijke blokkades in het lichaam waardoor energieën niet meer vrij kunnen stromen.

Het allerbelangrijkste is dat jij een uur lang centraal staat waarin je heerlijk mag relaxen en ontspannen. Ben jij opzoek naar een beter balans in jezelf, dan zie ik jou snel.

“Als je niet goed voor je lichaam zorgt, waar wil je dan in leven?”